POZOVITE NAS

Opis nekretnine:

Ponosno predstavljamo ovu prelepu i veoma interesantnu kuću na Voždovcu, koja se nalazi u mirnoj, uvučenoj poziciji od glavne ulice, ali istovremeno je samo 5 minuta udaljena od Autokomande, pružajući idealan spoj privatnosti i praktičnosti.

Ova impresivna kuća ima garažu koja može primiti jedan automobil, dok u dvorištu komotno može stati još 4-5 vozila. Tu je i prostrani pomoćni objekat na istom placu, koji nudi dodatni prostor za još jedno vozilo većih dimenzija ili može poslužiti kao ostava. 

Ulazak je obezbeđen kroz motorizovanu kapiju, a dvorište je delimično betonirano, delimično travnato, što omogućava parkiranje automobila na jednom delu dok deca mogu uživati u igri na zelenoj površini. Takođe, dvorište poseduje letnju kuhinju, motorizovanu pečenjaru i roštilj koji su natkriveni, pružajući mogućnost korišćenja u svim vremenskim uslovima.

Kuća je dizajnirana u "open-space" konceptu na osnovnom nivou, pružajući prostran i funkcionalan prostor za dnevni boravak. Na spratu se nalaze tri spavaće sobe ili radne sobe, kao i dva kupatila, obezbeđujući udobnost i privatnost za celu porodicu.

Bezbednost je od izuzetnog značaja, što potvrđuju više video kamera sa audio snimanjem i alarmni sistem. Grejanje je rešeno gasom, strujom, kao i kaminom koji je u funkciji, dok klima uređaji dodatno prilagođavaju temperaturu u skladu sa potrebama.

Ova kuća je zaista vredna pažnje i vredna je da se vidi uživo, jer se samo tada može u potpunosti doživeti njena energija i funkcionalnost. Sa ukupno 8ari placa, dvorište pruža prostor za različite aktivnosti i uživanje na otvorenom. Ne propustite priliku da istražite ovu izuzetnu ponudu i pronađete svoj novi dom.

Dodatne informacije:

Dozvoljeni ljubimci, Salonac, KTV / Internet, Telefon, Videonadzor, Interfon, Ostava, Dvorište, Klima, Šporet, Frižider, Veš mašina, Sudomašina, Plakari, Kuhinjski elementi,


AGENCIJSKA USLUGA 50% OD PRVE ZAKUPNINE PO REALIZACIJI.

LUX VILA SA DVORISTEM OD 7 ARI NA AUTOKOMANDI 250m2
Kataloški broj 35248
Grad Beograd
Opština Voždovac
Lokacija Autokomanda
Tip nekretnine Kuća
Cena 2.999 €
Kvadratura 250 m2
Površina placa 800 m2
Broj spavaćih soba / kupatila 4 / 3
Nameštenost Namešten
Grejanje Gas
Sprat Prizemlje
Stanje nekretnine Lux
Tip objekta Novogradnja
Lift Ne
Terasa Da
Garaža / Parking Da / Da
Način plaćanja Mesečno + depozit
Nazad

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

SLIČNE NEKRETNINE
Top
2.700 €
Četvorosoban, lux stan na Vračaru sa garažom

Četvorosoban, lux stan na Vračaru sa garažom

Vračar - Kalenić pijaca

#ID 24699, Izdavanje
Četvorosoban, 155m2

Br. spavaćih soba: 3, Broj kupatila: 2

2.700 €
Lux kuca, Stari Kosutnjak

Lux kuca, Stari Kosutnjak

Rakovica - Kanarevo brdo

#ID 49423, Izdavanje
Kuća, 350m2

Plac: 250m2, Broj soba: 3, Broj kupatila: 2

Top
2.700 €
Izdavanje, lux kuća na Bežanijskoj kosi

Izdavanje, lux kuća na Bežanijskoj kosi

Novi Beograd - Bežanijska kosa

#ID 32837, Izdavanje
Kuća, 250m2

Plac: 50m2, Broj soba: 4, Broj kupatila: 3

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
hbspc.com - bahis siteleri
2018. Sva prava zadržana. Alfa Sistem Beograd.