POZOVITE NAS

Opis nekretnine:

Stan od 96,5 kvm se nalazi u ulici poprečnoj na Nedeljka Gvozdenovića kojom idu linije 74, 75, 72, 70. Vrlo je moderno i ugodno namešten. Parking ispred zgrade je ogroman sa velikim brojem parking mesta. Ukoliko se ista popune, ogroman parking se nastavlja na 100 metara dalje i uvek se može naći mesta. Ulica je prepuna zelenila, a iza zgrade nalazi se parkić uokviren zgradom, sa sadržajima za decu i odrasle. Piljara se nalazi na 40 metara od ulaza u kojoj se mogu naći sve potrepštine. A nedaleko je i Maxi koji radi 24 časa. Na 500 metara nalaze se i vrtić i škola. U pitanju je najzeleniji i najlepši kraj Bežanijske kose sa kompletnom infrastrukturom i bez ikakve divlje gradnje, svi standardi su ispoštovani i nisu naknadno urušeni. Terasa je zahvaljujući zelenilu  potpuno izolovana od pogleda. Najveća čar ovog stana je upravo u prelepoj terasi sa obiljem zelenila i fontanom, čiji žubor opušta, a na kojoj ćete sa zadovoljstvom provoditi tri godišnja doba. Terasa se vrlo lako transformiše za sušenje veša, a opet isto tako lako vraća u idilični kutak. U najtoplijem delu dana zasena od protivgradne mreže i dalje omogućava prijatan boravak u hladovini terase. U dnevnoj sobi nalazi se potupno nova rasklopiva garnitura. Dnevna soba je izuzetno prostrana i sa velikim brojem polica i fioka i ormarića. Na nju se nastavlja i trpezarija, a ima i rasklopiva vrata kojim se može fizički odvojiti i izolovati od ostatka stana. Trpezarija izlazi na veću terasu. U spavaćoj sobi do ulaznih vrata, se nalaze dva ogromna garderobera za odlaganje velikog broja stvari, a u istu je dopremljen potpuno nov visok bračni krevet sa kvalitetnim novim dušekom. Spavaća soba ima pristup manjoj balkon terasi koja je odlična za sušenje veša, gleda na glavni ulaz zgrade, a orjentisana je prema Kuli Beograda na vodi, Ada Mostu, Toplani i Nngd blokovima. Sa te strane izlazi sunce. Sa suprotne strane spavaće sobe 1, nalazi se ogroman garderober, kao i mali wc, sa pikolo lavaboom, zgodan za goste i za dnevne potrebe pranja ruku. Iza toaleta nalazi se lepa kuhinja sa puno prostora, Mašinom za pranje sudova, kobinovanim frižiderom i šporetom sa ravnom pločom, odmah na kuhinju nastavlja se ostava koja je puna polica. S druge strane kuhinje postoji izlaz na terasu, kao i sank za brzo dostavljanje stvari do trpezarije. Iz trpezarije se ulazi u mali hodnik sa svetlom na senzor, koji u produžetku ima kupatilo koje poseduje i prozor. Dok se sa leve i desne strane nalaze dve spavaće - radne sobe. Jedna orjentisana na istok, druga na zapad i dvorišni deo. Obe sobe imaju veliki broj polica i garderobere i fijokare. Grejanje je zimi više nego zadovoljavajuće, te ćete verovatno morati držati odškrinut prozor. A svaka od tri klime  čas posla ohladi prostor, koji se zbog zelenila ni ne zagreje mnogo. Zgrada je novija iz 2006-te godine. Ima dve kamere, a treća se nalazi ispred vrata stana. Komšije su takođe jako fine. Komarnici, 3 tv, netflix, odnos - cena i ono što nudi, teško je naći bolji.

Dodatne informacije:

KTV / Internet, Telefon, Interfon, Klima, Šporet, Frižider, Veš mašina,


AGENCIJSKA USLUGA 50% OD PRVE ZAKUPNINE PO REALIZACIJI.

Dvostran svetao 4,0 soban stan, Bežanijska kosa 3
Kataloški broj 47307
Grad Beograd
Opština Novi Beograd
Lokacija Bežanijska kosa
Tip nekretnine Četvorosoban
Cena 750 €
Kvadratura 96 m2
Broj spavaćih soba / kupatila 3 / 2
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat 5
Stanje nekretnine Renovirano
Tip objekta Stara gradnja
Lift Da
Terasa Da
Garaža / Parking Ne / Ne
Način plaćanja Mesečno + depozit
Nazad

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

SLIČNE NEKRETNINE
700 €
2,0 stan u Profesorskoj koloniji, u cenu uračunat Infostan i SBB

2,0 stan u Profesorskoj koloniji, u cenu uračunat Infostan i SBB

Palilula - Profesorska kolinija

#ID 50127, Izdavanje
Dvosoban, 43m2

Br. spavaćih soba: 1, Broj kupatila: 1

700 €
2,0 stan u naselju Stepa Stepanović

2,0 stan u naselju Stepa Stepanović

Voždovac - Voždovac

#ID 41607, Izdavanje
Dvosoban, 45m2

Br. spavaćih soba: 1, Broj kupatila: 1

800 €
3,0 stan kod Botaničke bašte

3,0 stan kod Botaničke bašte

Stari grad - Botanička bašta

#ID 45102, Izdavanje
Trosoban, 80m2

Br. spavaćih soba: 2, Broj kupatila: 1

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
hbspc.com - bahis siteleri
2018. Sva prava zadržana. Alfa Sistem Beograd.