POZOVITE NAS

Opis nekretnine:

Ovaj savremeno uređen stan se nalazi na Altini u Zemunu, u novoj zgradi. Stan ima funkcionalan raspored prostorija koji uključuje dnevnu sobu, kuhinju i trpezariju kao jednu celinu, prostranu spavaću sobu, kupatilo. Stan takođe ima zastakljenu terasu, koja je savršena za uživanje u svežem vazduhu i prijatnim trenucima na otvorenom tokom cele godine. Grejanje u stanu se obračunava po potrošnji, što znači da ćete plaćati samo za onoliko energije koliko zaista potrošite, čineći troškove grejanja transparentnim i pravednim. Nameštaj u stanu je potpuno nov, što dodatno doprinosi udobnosti i estetici prostora. Sve u svemu, ovaj stan na Altini nudi savremen i udoban životni prostor sa svim potrebnim sadržajem, idealan za pojedince, parove ili porodice koje traže kvalitetan stan u mirnom delu Zemuna. Stan je u procesu legalizacije i nazalost nije moguca kupovina na kredit.

Dodatne informacije:

KTV / Internet, Telefon, Interfon, Klima, Šporet, Frižider, Veš mašina,

Zemun, Altina, novogradnja, 1,5 soban
Kataloški broj 49451
Grad Beograd
Opština Zemun
Lokacija Altina
Tip nekretnine Jednoiposoban
Cena 71.499 €
Kvadratura 35 m2
Broj spavaćih soba / kupatila 1 / 1
Nameštenost Polunamešten
Grejanje CG
Sprat 2
Stanje nekretnine Novo
Tip objekta Novogradnja
Lift Ne
Terasa Da
Garaža / Parking Ne / Da
Nazad

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

SLIČNE NEKRETNINE
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
hbspc.com - bahis siteleri
2018. Sva prava zadržana. Alfa Sistem Beograd.